Tarik Filipović s predstavom „Ćiro“ 23.4. premijerno u Splitu!

Nova hit predstava jednog od naših najpoznatijih glumaca i  televizijske zvijezde  Tarika Filipovića  - „Ćiro“, o životu Miroslava Ćire Blaževića, bit će premijerno izvedena u Splitu, 23. travnja, u dvorani Lora, s početkom u 20 sati.

Predstavu „Ćiro“ zajedno s Tarikom Filipovićem autorski potpisuje Antonio Gabelić, a glavni producent predstave je renomirani producent Tomislav Kašljević. U središtu pažnje cjelokupne predstave, očekivano je naša jedinstvena nogometna ikona,  Ćiro Blažević, koja uz svoje ime veže više asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda. Ličnost Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića da publici, nakon dugogodišnjeg prijateljstva s njim, da uvid u svoj doživljaj ovog duhovitog, osebujnog i neponovljivog nogometnog trenera svih trenera, kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. Njegove se rečenice citiraju, njegovo slavno sine moj  dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

Odmah s prvim predstavama u Travniku i Zenici, rodnim gradovima Ćire i Tarika, a potom i sa svečanom premijerom u Zagrebu, koja je održana prije nekoliko dana u kazalištu Kerempuh,  predstava „Ćiro“ osvojila je srca publike na prvu loptu, a Tarik Filipović u njoj zaista briljira. Osim glumački i redateljski, Tarik Filipović predstavu potpisuje i scenografski te je, zajedno s Miroslavom Ćirom Blaževićem, sudjelovao i u odabiru glazbe. 

Tarik Filipović jedan je od najpoznatijih glumaca naših prostora. Rođeni Zeničanin, sa svojim je predstavama Spektakluk“ i Magic Act Show“ u kojima je sudjelovao kao autor i izvođač,  obarao rekorde popularnosti, a s predstavom „Ćiro“ već sada kreće u istom smjeru.

Ulaznice za premijernu izvedbu „Ćire“ u Splitu po cijeni od 80,00 kn mogu se kupiti u sustavu Croatia-Tickets.com, u sustavu Eventima i na blagajni dvorane.