Vodimo vas na premijeru filma "Sve najbolje" u kinu Karaman

Sv. Nikola donosi filmske poklone: u kinu Karaman svečana premijera nove komedije Snježane Tribuson! Večeras,  6. prosinca, stiže dugoočekivana božićna komedija „Sve najbolje“ s Ksenijom Marinković, Ozrenom Grabarićem, Goranom Navojcem, Bogdanom Diklićem i poznatom mezzosopranisticom Renatom Pokupić u glavnim ulogama.

Premijeri s početkom u 20:00 sati, prisustvovat će i sama redateljica Tribuson sa dijelom glumačke ekipe filma.  Najbrže vodimo na film besplatno, dovoljno je poslati svoje podatke na karte@split.com.hr, a dobitnike ćemo o načinu preuzimanja ulaznice obavijestiti mailom.

Ulaznice za premijeru možete kupiti na blagajni kina Karaman (Ekran Split), ali i preko online sustava Croatia Tickets gdje se prodaju po povoljnijoj cijeni. Informacije i rezervacije na broju 021 348 676 do 15h.

Smješten u božićno vrijeme kad svatko svakome želi sve najbolje, film prati glavne likove u potrazi za ljubavlju. Niz slučajnosti isprepliće živote usamljene slastičarke koja je davno odustala od traženja "onog pravog", svjetski uspješne operne pjevačice razočarane u ljubav i karizmatičnog baritona koji se oporavlja od bračnog brodoloma. Da bude još manje jednostavno, upliću se slatkorječivi soboslikar po vještini dorastao Don Giovaniju, dvije medicinske sestre koje pokušavaju razumjeti kako funkcionira muški mozak i jedan poljoprivrednik vrlo neobičnih talenata. Malo je vjerojatno da u ovom preplitanju veliku ulogu može imati grupica žohara, medenjaci i jedna operna arija, ali u ovoj je priči baš tako.

„Sve najbolje“ bit će u redovnom programu kina Karaman od 8. prosinca.