Biciklijada: Zapedaliraj za COO Juraj Bonači

Klub mladih Split i Centar za odgoj i obrazovanje "Juraj Bonači"uz podršku Splitsko-dalmatinske županije, pozivaju vas da se povodom Međunarodnog dana mladih pridružite drugoj po redu humanitarnoj biciklijadi za pomoć korisnicima/cama COO Juraj Bonači, 11. kolovoza ove godine.

Prošlogodišnja bicikiladija je okupilo gotovo stotinu humanitaraca na biciklima, a ove godine očekujemo i još veći odaziv. Stoga Vas ovim putem pozivamo da se priključite našoj humanitarnoj biciklijadi!

Prikupljena sredstva će biti donirana Centru Juraj Bonači za uređenje tkz. "senzorne sobe" ili sobe za opuštanje - Snoezelen.

Ruta će započeti u 18.30 h na sjevernim Marjanskim vratima i nastavit će se Šetalištem Marina Tartaglie do Instituta (rampe), zatim će se nastaviti Marangunićevim šetalištem i Marjanskim putem do vrha Marjana. Ruta završava spustom Marijanskim putem do rampe (prema Varoši). Odlazak na lokaciju druženja i osvježavajuće zakuske (kroz ulice Gorski put i Mandalinski put do Sjevernih vrata) na igralište Turističko-ugostiteljske škole ispod Sjevernih vrata Marjana.

Sudjelovanje na biciklijadi je BESPLATNO, a budući da je biciklijada humanitarnog karaktera, pozivamo sve sudionike da DONIRAJU novčana sredstva prema vlastitim financijskim mogućnostima.

PRIJAVI SE na linku - https://goo.gl/forms/l92s3kI4mitBtVqi1