Članovi glasovali: Nižić najbolji hajdukovac za sezonu 2017/18!

Prema mišljenju, a i ocjenama članova Našeg Hajduka koji na službenom članskom forumu iz kola u kolo ocjenjuju prvotimce Hajduka za njihove izvedbe na terenu, u sezoni iza nas najbolji je bio kapetan Zoran Nižić.

Nagrada će mu biti uručena u petak uoči utakmice s Gornikom i to u jedinstvenom ambijentu fan zone pored samog travnjaka oko 18h. Dodjelu će uveličati i ostali prvotimci koji će biti dostupni za fotografiranje i druženje s navijačima.

Iz udruge Naš Hajduk koja u suradnji s marketingom Kluba organizira ovaj događaj, pozivaju sve članove, donatore i one koji će to tek postati da dođu u petak na Poljud.

  • Osim dobre zabave za najmlađe i dodjele nagrade najboljem igraču kojega su izabrali upravo članovi, ovo je rijetka prilika da navijači vide stadion iz drugačije perspektive, uživaju u druženju i provedu vrijeme na Poljudu kojega smo se svi zaželjeli tijekom stanke - poručio je Tomislav Mikulić iz udruge Naš Hajduk.

Naravno, prilika je ovo i za sudjelovanje u projektu otkupa dionica „Za sva vrimena“, a članovi koji budu sudjelovali u raznim natjecanjima, imaju priliku osvojiti i nagrade.

Program započinje u petak od 16 sati i traje do 19 sati, a ulaz u fanzonu je na sjeverozapadu stadiona (pored autopraonice Roller). Nakon završetka programa u 19h, posjetitelji će na tribine ulaziti redovitim putem na ulazima otvorenim za ovu utakmicu (tribine zapad i sjever).

Također, u prodaji su i posebni artikli za ovu utakmicu koji će se moći kupiti na samom događaju, a prodajna mjesta ulaznica pogledajte ovdje.