Dođite u nedjelju na Poljud: Donacijom podržite sportske prijatelje iz Varaždina

HNK Hajduk poziva sve svoje članove, navijače i simpatizere da dođu u što većem broju na prijateljsku utakmicu s NK Varteks iz Varaždina koja će se održati ovu nedjelju, 14. siječnja 2018., u 13 sati na stadionu Poljud. Zbog prijateljskih i partnerskih odnosa koje ova dva kluba gaje, ova utakmica ima daleko dublji značaj od uobičajenih pripremnih dvoboja za nastavak sezone.

Naime, ovim povodom ulaz na susret bit će slobodan, a na istočnoj tribini bit će postavljeno pet kutija za donaciju u kojima će se skupljati sredstva za financijsku potporu sportskim prijateljima iz Varaždina i modelu rada kluba. Posjetitelji se pozivaju da doniraju sredstva prema vlastitim mogućnostima za klub koji jednako kao i Hajduk  funkcionira po socios modelu i principu transparentnosti i odgovornosti prema svome članstvu i navijačima uopće. 

Prvo druženje igrača i navijača Hajduka u novoj 2018. godini zakazano je za 12.siječnja 2018.od 16:00 sati u Fan shopu na Poljudu. 

Hajdukovi prvotimci Karlo Letica, Toma Bašić i Hamza Barry fotografirat će se s navijačima i potpisivati autograme na ovogodišnje Hajdukove kalendare.

 

Više informacija potražite na hajduk.hr.