Filip Bradarić i Iván Bulos novi su igrači Hajduka

HNK Hajduk postigao je dogovor s Cagliari Calciom o jednogodišnjoj posudbi Filipa Bradarića! Dvadesetsedmogodišnji veznjak za prvu momčad Bijelih nastupio je 48 puta, pri tom je zabio tri pogotka te je upisao četiri asistencije. Debi za Bijele upisao je u srpnju 2013. godine u utakmici Zadar - Hajduk (1:5) pod vodstvom trenera Igora Tudora, a posljednji službeni nastup za Hajduk imao je kod istog trenera u prosincu 2014. godine u kojem su Bijeli svladali Istru 1961 (5:3). 

Filip Bradarić je osim za Hajduk igrao još za Rijeku, Cagliari Calcio, vlasnik je svjetskog srebra koje je osvojio s reprezentacijom Hrvatske za koju je nastupio ukupno šest puta. 

Iván Bulos, dvadesetšestogodišnji napadač na Poljud je stigao u posljednjim satima prijelaznog roka iz Deportivo Municipala, a s Bijelima je potpisao ugovor na jednu godinu s opcijom produljenja na još jednu.

U karijeri je igrao za Sporting Cristal, Standard Liege, Sint Truiden, Universitario, Deportivo Municipal i O'Higgins, a upisao je i dva nastupa za peruansku reprezentaciju. Bulos vuče hrvatske korijene. Naime, njegova baka je rođena u Rijeci, davno je odselila u Peru gdje živi i danas. 

Više pročitajte na hajduk.hr.