Hajduka se nije uspio plasirati u natjecanje po skupinama Europske lige

Hajduk se nije uspio  nisu se plasirati u natjecanje po skupinama Europske lige, uspješniji od njih je u 4. pretkolu bio Maccabi iz Tel Aviva nakon boljeg izvođenja 11-eraca. Hajduk je u 90 minuta uzvrata na Poljudu pobijedio sa 2-1 i tako nadoknadio gol zaostatka iz prvog susreta, a kako se niti u produžetku rezultat nije mijenjao pristupilo se izvođenju 11-eraca.  u kojemu su sa 4-3 bolji bili gosti.

Strijelac oba gola za Hajduk bio je Marko Ćosić u 40. i 59. minuti, no upravo je on promašio i ključni 11-erac u raspucavanju, dok je gol za Maccabio postigao Ezequiel Scarione u 52. minuti.

Uoči početka utakmice Hajduk - Maccabi Tel-Aviv predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos uručio je nagrade splitskim olimpijcima, osvajačima medalja na netom završenim Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. 

Nagrade su dodijeljene brončanoj skakačici u vis Blanki Vlašić te srebrnim olimpijcima, vaterpolistu Anđelu Šetku i jedriličaru Tonću Stipanoviću, a tribine poljudskog stadiona su ih pozdravile velikim pljeskom. 

Nova Torcidina poruka za JAKOVA

Više fotografija pogledajte u galeriji naših fotoreportera DUJE BONAČIĆA I MAJE PRGOMET.