Ili jesmo ili nismo: U nedjelju donatorski karusel iz cijele Dalmacije prema Poljudu!

Povodom Torcidinog rođendana, u nedjelju se na Poljudu sprema velika fešta sa posebnom koreografijom posvećenom Žanu Ojdaniću. Obilježavanje rođendana, mnogi će navijači iskoristiti i za sudjelovanje u prvom projektu donacija kojim navijači Hajduka prikupljaju sredstva za otplatu dionica. 

Taj dan sprema se i veliki donatorski karusel o organizaciji Društava prijatelja Hajduka i Torcidinih podružnica iz različitih dalmatinskih gradova (Sinj, Omiš, Brela, Tučepi, Imotski, Drniš, Zadar, Duće, Proložac, Obrovac, Ploče…). Članovi i navijači po dolasku u Split, u organiziranoj povorci posjetit će Odjel za članstvo na Poljudu i uključiti se u projekt donacija Ili jesmo ili nismo! Donirati se može bilo koji iznos, a svim donatorima iznosa od 1911 HRK udruga će zahvaliti sa imenom i prezimenom donatora na dresu.

Iznos od 1911 kn može se donirati u maksimalno 12 rata, čime dnevno donirate malo više od 5 kn za otkup dionica. Donirati možete u prostorijama Odjela za članstvo, općom uplatnicom, ali i putem web stranice www.nashajduk.hr, na kojoj se nalaze detaljnije informacije o projektu.