Ili jesmo ili nismo: Već donirano 1,3 mil. kn za otkup dionica, a uvedena i rezervacija imena na dresu!

U prvom projektu udruge Naš Hajduk za otkup dionica, naziva "Ili jesmo ili nismo!" tijekom prvih sedam radnih dana, prikupljeno je nešto više od 1,3 milijuna kuna. To znači kako su navijači Hajduka, u nepunih 7 dana, skupili već trećinu godišnjeg iznosa za otplatu dionica! U prosjeku, navijači  su dnevno donirali blizu 200 tisuća kuna. Podsjećamo, akcija traje još 35 dana, do kraja studenog.

Već smo naglasili kako je početak jako bitan jer njime pokazujemo našu snagu i izvedivost ideje. Zato pozivamo sve članove, navijače i simpatizere Hajduka da nastavimo u ovom ritmu i postanemo zajedno ambasadori projekta. Ovo je vrijeme za pokazati da JESMO! Donirati odmah u 12 rata možete na www.nashajduk.hr.

 

Novo: Mogućnost rezervacije donacije imjesta na dresu!

Udruga Naš Hajduk je imala više upita za rezerviranje imena i prezimena na dresu od navijača koji trenutno nisu u mogućnosti donirati novac, a željeli bi osigurati i svoje sudjelovanje u ovoj akciji. Zbog toga smo odlučili omogućiti rezervaciju za donacije. Na mail adresu jesmo@nashajduk.hr potrebno je samo poslati e-mail u kojem se nalazi ime i prezime donatora, broj mobitela, te iznos koji planirate donirati. Povratno ćete dobiti mail u zaprimljenoj rezervaciji. Za sve iznose donacija od 1.911,00 i više kuna čuvat će se mjesto na dresudo 20. studenog do kada trebate završiti vašu uplatu.