Još 2 dana donacija za ime na dresu: 'Crni' vs. 'Sivi' dres!

Projekt Ili jesmo ili nismo! ulazi u završna 2dana. Svi donatori iznosa od 1911 kn dobivaju priliku i glasovati za dizajn Hajdukovog dresa s njihovim imenima. Nakon 1. krug glasovanja u  finalni dvobj su ušli  'Crni' vs. 'Sivi' dres. To znači da je bijela varijanta dresa sa zlatnim slovima otpala iz natjecanja. Još nije kasno da se uključite u projekt i dobijete svoje ime i prezime na Hajdukovom dresu, a ujedno i mogućnost glasovanja.

Svi koji su dali glas, sivoj ili crnoj varijanti dresa, ne moraju ponovno glasovati, ali mogu u svakom trenutku promijeniti svoj glas. Donatori koji su izabrali bijeli dres mogu ponovno glasovati za jedan od preostala 2 prijedloga. Glasovanje u 2. krugu traje do 01.12.2016., kada završava i kompletan prvi projekt.

Novost: od subote mogućnost donacije i na kućici Našeg Hajduka na Rivi.

Donirati se može bilo koji iznos, a iznos od 1911 kn može se uplatiti u maksimalno 12 rata, čime se dnevno donira malo više od 5 kn za otkup dionica.

Donirati možete u prostorijama Odjela za članstvo na Poljudu, općom uplatnicom, ali i putem web stranice www.nashajduk.hr, na kojoj se nalaze detaljnije informacije o projektu.