Nike Most Wanted - jedinstvena prilika za mlade nogometne nade

Mladi igrači imaju priliku postati hrvatski Nike Most Wanted nogometaš, otputovati na Nike akademiju te ostvariti svoj nogometni san 

Nike Most Wanted, projekt potrage i odabira nogometnih talenata koje mladim nadama daje priliku da pokažu svoje vještine pred najboljim trenerima i mentorima iz sportskog svijeta, ovog ožujka održava se u Hrvatskoj i to na četiri terena na kojima su neki od najboljih hrvatskih igrača poput Modrića, Mandžukića, Perišića i Kovačića  započeli svoja nogometna putovanja.

Probe će se održavati u Omišu, Zadru, Slavonskom Brodu i Zagrebu, nakon čega sljedi veliko finale u Zagrebu gdje će se odlučiti o pobjedniku koji će sudjelovati na Nikeovoj akademiji u Clairefontaineu, u Parizu.

Kako sudjelovati?

Prijave su omogućene putem Nike Football aplikacije, te web stranice www.nike.com, a sudjelovati mogu svi iznad 16 godina.

Na lokalnim testiranjima treneri i profesionalni igrači ocjenjuju talent na osnovu kriterija kao što su brzina, tehnika, inteligencija na terenu te SPARQ vježbe (Nikeov program treninga i kondicije ). Ukupno trideset igrača bit će odabrano za finalno testiranje koje će se 17. ožujka održati u Zagrebu.

Uz Nikeove stručnjake finalnom natjecanju će se pridružiti i izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić te reprezentativac i igrač Dinama, Marko Pjaca.

Naposljetku, pobjednik će biti pozvan da se pridruži prestižnoj Nike akademiji, gdje će imati pristup elitnim treninzima i stručnim skautima.

U sklopu Nikeovih programa potrage, od 2010. godine čak tisuću mladih talenata pokazivalo je svoja nogometna znanja, a za njih 20 san se pretvorio u stvarnost. Tom Rogic (FC Celtic/Australska nogometna reprezentacija) i David “Titi” Accam (Helsingborgs IF) dva su od štićenika Nikeovih natjecanja.

U Nikeovoj akademiji  igrači se susreću s uvjetima i sadržajima na svjetskoj razini  te s najboljim programom treninga, a savjetuju ih vrhunski nutricionisti, psiholozi i treneri fitnessa.

Iskoristi priliku i dokaži da imaš ono što je potrebno za izboriti svoje mjesto u Nike nogometnoj akademiji.

Više informacija potraži putem www.facebook.com/NikeFootballHrvatska ili www.nike.com.

GRAD

LOKACIJA

DATUM:

OMIŠ

STADION NK OMIŠ                          RIBNJAK 19, OMIŠ

1. ožujka 2016.

ZADAR

IGRALIŠTE NK BAGAT                     BENKA BENKOVICA BB

2. ožujka 2016.

SLAVONSKI BROD

STADION NK MARSONIA    STADION KRAJ SAVE BB

3. ožujka 2016.

ZAGREB

IGRALIŠTE NK ZET
SAVICA 3, ZAGREB

8. ožujka 2016.