Održana redovna godišnja skupština Udruge Naš Hajduk

Redovna godišnja skupština Udruge Naš Hajduk održana je danas u prostorijama splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje.

Okupljeni članovi prihvatili su Izvješće o radu i Financijski izvještaj Udruge za 2016. godinu. Ujedno je za revizorsku kuću odabrano društvo Kalibović i partneri.

Vodstvo Udruge predstavilo je ukratko i nastavak projekta otkupa dionica, koji bi se trebao nastaviti već ovog mjeseca. Članovima i široj javnosti detaljno će se predstaviti tijekom lipnja.

Skupština je glasovala i o članarinama za 2018. godinu te je odlučeno da su iznosi članarina i dalje za punoljetne članove 100 kuna, a za maloljetne 50 kuna.

Prezentiran je i prihvaćen i Ugovor o kupnji dionica. Okupljenima je predstavljen i Plan rada Udruge za 2018. godinu, a svečano su podijeljene i prigodne zahvalnice pojedincima i pravnim osobama koje su bile od iznimne pomoći u radu Našeg Hajduka u proteklih godinu dana.

Nakon same skupštine vodstvo Udruge održalo je i "ćakulu" s članovima, gdje se u opuštenijoj atmosferi raspravilo o trenutačnom stanju udruge, ali i budućim planovima.