Otvorene prijave za Coca-Cola Cup 2018.

Prijave za Coca-Cola Cup 2018. otvorene su od 15. veljače i ove godine očekuje se više od 3.000 prijavljenih ekipa.

Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već petu godinu organizira pod okriljem Sportskih igara mladih. ''Osim sportskog i natjecateljskog dijela turniri su platforma kroz koju djeca svoje vrijeme iskoriste za druženje, razvijaju temeljne životne vrijednosti i osvještavamo ih o važnost suživota s prirodom'' istaknuli su organizatori.
Rekordnu 2017. godinu obilježilo je više od  30.000 igrača na nogometnim terenima diljem Hrvatske. Broj kvalifikacijskih turnira povećava se svake godine tako da će se ove godine održati u čak 80 gradova.
Kvalifikacijski turniri u gradovima  razigravat će se u ožujku, travnja i svibnju nakon čega će uslijediti županijska finala. Velika državna završnica na rasporedu je u lipnju u Umagu, a pobjednici će predstavljati Hrvatsku na međunarodnom finalu u kolovozu u Splitu.
 

Prijavi se i ''Budi dio igre''
Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: http://prijava.igremladih.org ili direktno kod koordinatora natjecanja. Ekipe će se moći prijavit i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su za 2 dobne kategorije: U-15 (2003. godište i mlađi) i U-18 (2000. godište i mlađi). Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem (odrasla osoba).
Detaljan raspored natjecanja i kontakt osobu za vašu županiju i grad možete pronaći na: http://www.igremladih.org/bs/coca-cola-cup-2017


 

Sve najbolje od Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebook stranicama:

 “Sportske igre mladih”: https://www.facebook.com/sportske.igre.mladih/
 ''Coca-Cola Cup Hrvatska'': https://web.facebook.com/CocaColaCupHrvatska/

 i instagramu: igremladih_hr:  https://www.instagram.com/igremladih_hr/