Pobjedom u Spaladium Areni do majstorice

Split Tommy nakon pobjede u prvoj utakmici finala protiv Nacionala, upisao je dva vezana poraza te u ukupnoj seriji finala doigravanja za prvaka Hrvatske gubi rezultatom 2:1.

Nakon prošlotjednog rekorda u posjećenosti na jednoj utakmici 1.HMNL (3769 gledatelja u Spaladium Areni na drugoj utakmici finala), u petak (10.06.) se u dvorani Spaladium Arena s početkom u 19:00h igra četvrta utakmica finala doigravanja između Split Tommy-ja i Nacionala. Finale igra na 3 pobjede pa bi eventualnom pobjedom Split Tommy osigurao odlučujuću majstoricu za naslov u Zagrebu, dok bi porazom Nacional postao prvak u Spaladium Areni.

Treneru Mladenu Perici Štrli u kadar se vratio Grcić koji je odradio kaznu, no najveće brige zadaje ozljeda leđa vratara Jukića za kojeg se još ne zna hoće li nastupiti. Osim vratara Jukića za ovaj susret na raspolaganju bi trebali biti svi ostali igrači.

Spomenimo i kako će sav prihod od ulaznica ići u humanitarne svrhe za pomoć djeci sa senzornim poremećajima Senzori, a FC Split Tommy poziva sve ljubitelje futsala da još jednom dođu u Spaladium Arenu te pruže podršku našem klubu kako bi izborio ‘majstoricu’ u Zagrebu !

Za naše čitatelje osigurali smo 5x2 ulaznice , a sve što morate napraviti je poslati svoje podatke i odgovor na pitanje tko je bio  strijelac u zadnjoj utakmici na karte@split.com.hr s naznakom Split Tommy. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom 3.6.2016.

fcsplit.com