Prijavte se na 3. izdanje utrke Sinj Trail

U neobičnoj i nepredvidljivoj situaciji koja je snašla cijeli svijet zbog panedmije, neobična je i bila i trkačka sezona za ljubitelje sporta i avanturizma. Red otkazanih ili odgođenih utrka zasigurno je trkačima poremetila planove. U odmaku ljeta, kako bi ispravili 'trkačku nepravdu', ispuhali stres i potaknuli društvenu zajednicu na svijest o prirodnom bogatstvu, ljepotama sinjskog kraja, ali i zdravog načina života, Klub avanturističkih sportova Cetina Adventure se ne predaje – pozivaju vas na 3. izdanje utrke  Sinj Trail.

U sklopu Dalmatinske Trail Lige, entuzijastična domaća ekipa rekreativaca organizira utrku ''za svakog po nešto'', bilo da volite hodati ili trčati. Svi ljubitelji prirode, trkači, rekreativci, stari i mladi, hodači i svi ostali zainteresirani pozivaju se na ovogodišnje izdanje sinjske utrke.

- Veselimo se okupiti ljubitelje sporta željne avantura, trčanja i dobre zabave. Nakon svega što se u ovoj godini dogodilo, posebno nas veseli pozvati naše domaće ljude da se priključe utrci i da pokažemo da je naš duh neslomljiv i da znamo guštati u malim stvarima. Čak i u ovim okolnostima, ekipa volontera je dala sve od sebe da sve prođe dobro i u skladu s epidemiološkim preporukama. Na ostalima je samo trčati. To nam i je nekakav moto ove godine; samo trčati i dobro se zabaviti. Dođite! – poručio je predsjednik Kluba, Vedran Ugrin.

Trkači i hodači će se moći okušati u jednoj od tri trkačke kategorije nadahnute Barom (11 km), Čojom (22 km) i Alkom (33 km). Za sve sudionike pripremljeni su bogati startni i nagradni paketi.

Prijave su u tijeku i traju do 24. rujna u ponoć, a prijaviti se možete preko web stranice https://www.stotinka.hr/hrv?q=sinj+trail, a ako se prijavite do 18. rujna osigurat ćete puni startni paket koji uključuje i majicu. Također, prijave će biti moguće i na sam dan utrke, ali u tom slučaju neće biti osigurana majica u startnom paketu.

Za sve dodatne informacije ili eventualne upite, pratite Facebook stranicu Cetina Adventure ili sam događaj. Cetina Adventure vas zove, pridružite se utrci i uživajte u ljepotama sinjskog kraja!