Prvo kolo je za nama

Oko 2500 gledatelja što su popunili tribine u Vukovarskoj uživali su u odličnim utakmicama „Derbi večeri“ bio je susret Varoš stari-Hajduk.hr. Hajduk.hr je nastupio u zaista impresivnom sastavu pod vodstvom Ivana Katalinića :Zlatko Vujović i, Hari Vukas, Balić, Lalić, Butorović, Pralija, Skoko, Balajić, K.Vulić i, a u budućim susretima očekuju i Blaža Sliškovića.

 

U čvrstoj utakmici, pogocima Balajića i Skoke, Hajduk.hr je zaslužio prolaz pokraj Varoš staroga koji je imao svoje prilike koje nije iskoristio.

Restoran Tamaris je puno teže nego što to krajnji rezultat govori bio bolji od Andore. Neizvjesnih 2-1 je bilo sve do minutu prije kraja, da bi sa 3 zgoditka u posljednjih 100 sekundi završili susret sa više nego uvjerljivih 5-1. Najvatreniju podršku večeri dobila je Torcida Dobrilina, uz baklje i dimne stigli su do zaslužene pobjede i plasmana u 2.kolo. U prvom susretu veterana namjerile su se dvije odlične ekipe, Sv.Jakov iz Dicma i višestuki osvajač turnira kod mladih FF Popaj. Sjajnim zgoditkom Jakića u samom početku Popaj je krenuo u prvi pohod na veteransku titulu.

U posljednjoj utakmici dana Marina Kaštela je uvjerljivo bila bolja od Torcide Barutana.

 

 

U ždrijebu su ostale 64 ekipe koje traže prolaz u posljednjih 32, a večeras svakako predlažemo da pogledate susret CB Vegas Sućidar i Kidan žile.

 

 

Sinoćnji rezultati:

Andora-Restoran Tamaris Sv.Nedija 1-5 (0-1)

Torcida Dobrilina-Torcida 5 litara 2-1 (1-0)

Sv.Jakov CB Eureka – FF Popaj (veterani) 0-1 (0-1)

Varoš stari-Hajduk.hr 0-2 (0-1)

Torcida Barutana – Marina Kaštela 0-3 (0-1)

 

Raspored za večeras:

19:00 Torcida Satrić-Krempij

20:00 Termodinamika-Radunica (veterani)

21:00 CB Vegas Sućidar-Kidan žile

22:00 Torcida Mertojak-Ribari

23:00 OXA tisak-CB Laverna

 

www.torcidakup.hr