Sutra počinje prodaja ulaznica za Everton i to samo za članove i pretplatnike

U ponedjeljak 7. kolovoza počinje prodaja ulaznica za uzvratnu utakmicu Play-offa Europske lige koja će se između Hajduka i Evertona na Poljudu odigrati 24. kolovoza.

Posebne pogodnosti imaju članovi Hajduka za 2017. godinu i pretplatnici za sezonu 2017/2018. 

PRODAJA OD 7. DO 13. KOLOVOZA - ISKLJUČIVO ČLANOVIMA I PRETPLATNICIMA
 

 

 1 član = 1 ulaznica

- Pretplatnik koji je i član može kupiti svoje mjesto + 1 dodatnu ulaznicu na ime članstva u 2017. 

- Online "Print at home" opcija (samo za zapadnu i istočnu tribinu te ulaz U na jugu) bit će aktivna odmah nakon ponoći s nedjelje na ponedjeljak i u razdoblju do 13. kolovoza odnosi se isključivo za članove! 

- Za kupovinu ulaznice potreban je jednokratni jedinstveni kod koji se može dobiti na članskom sučelju (za "Print at home" opciju) ili u Odjelu za članstvo (za izravnu prodaju). Ako do sada niste postali član Hajduka za 2017. godinu ili trebate obnoviti članarinu, možete to obaviti preko članskog sučelja i nakon toga dobiti potrebni kod. Važno: kod je jednokratan te u slučaju kupnje online ulaznice ili ulaznice u izravnoj prodaji u Odjelu za članstvo, bit će nakon transakcije poništen čime se svakom članu jamči kupnja samo jedne ulaznice (ako nije i pretplatnik). S kodom kojeg ste dobili kupnju je potrebno obaviti na platformi Ticketshopa.

- Pretplatnici svoje pravo prvokupa mogu iskoristiti isključivo u Odjelu za članstvo na Poljudu.

- Za ulazak na stadion ulaznicu je potrebno isprintati. Bez predočenja isprintane ulaznice neće biti omogućen ulazak. Cijena online "Print at home" ulaznice bit će uvećana za 5 % u skladu s uvjetima distributera ulaznica.

- Izravna prodaja u Odjelu za članstvo za pretplatnike i članove kreće u ponedjeljak 07. kolovoza u 08:00 sati. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 08:00 do 20:00, dok ćemo radno vrijeme Odjela za članstvo za subotu i nedjelju naknadno objaviti.

- Pretplatnici do 13. kolovoza imaju pravo prvokupa svojih mjesta koja imaju u ovoj sezoni. Mjesta koja eventualno ne budu prodana, u slobodnoj će prodaji biti od 14. kolovoza.

PRODAJA OD 14. KOLOVOZA - SLOBODNA PRODAJA (AKO OSTANE ULAZNICA)

 

Više informacija potražite na hajduk.hr