Tebi pripadamo od prvog dana – počela nova članska godina

Nakon što je Split jutros osvanuo izlijepljen porukama Tebi pripadam, a isti se natpis našao u mnogim gradovima i mjestima diljem Dalmacije i Hrvatske, otkrilo se o čemu se zapravo radi.

Tebi pripadam slogan je pod kojim je danas počelo učlanjivanje u Hajduk za 2020. godinu, a jutros je u City Centeru One u Splitu predstavljen izgled nove članske iskaznice.

Na predstavljanju su uz brojne okupljene navijače bili prisutni predsjednik Hajduka Marin Brbić, predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić, voditeljica Odjela za članstvo Blanka Sunara i kreator članske iskaznice Marco Pandol Perić.

- Hajduk je klub svojih navijača, uvijek bio i uvijek će biti, i to je naša najveća snaga. Od ove godine sredstva od članarina će namjenski biti usmjerena za izgradnju kampa, koji je najvažniji strateški projekt i ulog za budućnost, izjavio je predsjednik Brbić.

Blanka Sunara iz Odjela za članstvo najavila je niz akcija o kojima će navijači više saznati uskoro. Novitet je i da je člansku iskaznicu po prvi puta dizajnirao član Hajduka, odnosno za njen izgled raspisan je natječaj na kojem je pobijedio Marco Pandol Perić.

- Kao što ste mogli vidjeti, već od prvog dana kampanja učlanjivanja je krenula jakim tempom, dolaze slike iz svih dijelova Hrvatske i drago nam je da je ovogodišnji slogan Tebi pripadam prihvaćen iznimno dobro, što pokazuju i brojke već u prvim satima. Akcije učlanjivanja ćemo kao i uvijek vršiti na terenu diljem svijeta i očekujemo da ćemo ove godine preći prošlogodišnju brojku članova, kazala je Blanka Sunara iz Odjela za članstvo.

Članstvo je neodvojivo od Hajduka još od 1911. godine, a članovi su kroz dugu povijest kluba uvijek bili ti koji su ga podržavali i sudjelovali u svim aktivnostima, pa je slogan Tebi pripadam najbolji sažetak odnosa Hajduka i njegovih navijača.

- Pripadnost Hajduku univerzalna je, ona je zajednička vrijednost svim tisućama Hajdukovih navijača i ono što nas sve spaja međusobno, a s Hajdukom neraskidivo. Pripadnost Hajduku naš je identitet koji najbolje pokazujemo članskom iskaznicom, a nije zanemariva ni materijalna korist koju Hajduk kroz milijunske iznose od članstva ima. Drago nam je što će od ove godine sva ta sredstva biti uložena u izgradnju kampa i što će i na taj način članovi doprinijeti razvoju, rekao je predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić.

Dodajmo kako se u City Centru One može učlaniti od danas pa sve do Badnjaka, a pokazati svoju pripadnost kao i uvijek možete i u Odjelu za članstvo na Poljudu te na Hajdukovoj web stranici https://hajduk.hr/klub/clanstvo.