Za 100 studenata osiguran prijevoz za utrku “Wings for Life World Run“

3. svibnja tisuće trkača okupit će se na 35 svjetskih lokacija na šest kontinenata i točno u 13 sati po našem vremenu započeti Wings for Life World Run utrku.

Ono što je najvažnije jest da u utrci mogu sudjelovati svi, bez obzira na to jesu li redoviti trkači ili početnici koji se trčanjem nikad nisu bavili. Svi su dobrodošli biti dio ovog jedinstvenog događaja, a trkači i sudionici u invalidskim kolicima tog dana trčat će uz bok jedni s drugima. Hrvatska će ponovno biti dio ovog globalnog spektakla s utrkom koja će i ovaj put startati u Zadru.

Splitski sveučilišni  športski savez pokrit će troškove prijevoza za prvih 100 prijavljenih studenata koji se u srijedu, 8. travnja 2015. godine, prijave na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje između 12 i 14 sati, dok će studenti morati pokriti startninu u iznosu od 100kn. Kako bi olakšali proces prijave, studenti trebaju donijeti 100 kuna i u zamjenu dobivaju vaučer kod s kojim se u roku dva dana prijave na www.wingsforlifeworldrun.com .