9. Međunarodni sajam MINERAL EXPO SPLIT u Lori

9. Međunarodni sajam MINERAL EXPO  SPLIT, održat će se 11. i 12. travnja 2015. godine, u Domu hrvatske vojske, na Poljudu. Cijena ulaznice je 20 kuna, a za djecu do 14 godina i grupama učenika omogućen je besplatan ulaz.

Iz godine u godinu na manifestaciji povećava se broj izlagača i raznolikost ponude.

Posjetitelji će moći razgledati i kupiti neobrađene minerale iz cijelog svijeta, fosile, ukrasne i upotrebne predmete izrađene od poludragog kamenja, i  odabrati iz velikog izbora nakita izrađenog od dragog i poludragog kamenja. Zahtjevnije kupce privući će unikatni, ručno izrađeni nakit.

Naši posjetitelji i ove godine mogu na Sajmu koristiti uslugu verificiranog gemologa, te izvršiti analizu i procjenu vrijednosti svog nakita.

Posjetitelji koje zanima liječenje kristalima imati će priliku razgovarati s nekoliko domaćih i stranih kristaloterapeuta, te odabrati iz velike ponude zanimljive stručne i popularne literature.


Više o sajmu možete saznati na www.mineralexpo.hr

Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom MINERAL EXPO. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u četvrtak.