Besplatne taksi vožnje povodom dolaska aplikacije TAP2RIDE u Split i Solin

Nakon Dubrovnika, nova besplatna mobilna aplikacija TAP2RIDE stiže u Split i Solin. Putem aplikacije domaćih programera građani Splita i Solina tako će svakodnevno moći naručivati povoljne i sigurne vožnje. Prvi dan rada aplikacije donosi i posebnu pogodnost – u četvrtak, 5. travnja u razdoblju od 07.00 – 22.00 sati svi putnici koji naruče vozilo putem aplikacije moći će uživati u besplatnim vožnjama na području grada Splita i Solina.

Suvremen način života zahtjeva inovativne i jednostavne načine pozivanja taksi prijevoza. Osim niske cijene cilj je bio ponuditi građanima transparentan uvid u najpovoljniju cijenu ali i druge podatke važne za planiranje putovanja. Usluga je dostupna u Dubrovniku, a od četvrtka u Splitu i Solinu, no svakako je cilj da aplikaciju TAP2RIDE imaju priliku upoznati svi građani Hrvatske.

Prije pozivanja taksi vozila korisnik može vidjeti cijenu, predviđenu rutu vožnje i vrijeme dolaska na odredište. Korisnik nakon besplatnog preuzimanja aplikacije pomoću e-mail adrese i broja telefona izrađuje svoj korisnički račun, a preuzimanje je za sada dostupno korisnicima Android sustava dok će vrlo skoro biti dostupno i korisnicima IOS sustava.

Uz TAP2RIDE korisnik tako može doći do sigurnog prijevoza s provjerenim i stručnim vozačima u provjereno tehnički ispravnim automobilima u bilo koje doba dana ili noći bez da strahuju od eventualnih povećanja cijene. Profesionalni licencirani vozači pouzdano poznaju ulice grada i okolice, a s TAP2RIDE uslugom kombiniraju aplikaciju i taksimetar za precizno određivanje prijeđene udaljenosti i izračun same cijene.

Više informacija potražite na http://www.tap2ride.com.hr/hr/ i Facebook stranici.