Bolt od danas dostupan u Splitu

Bolt, vodeća europska platforma za pružanje usluge prijevoza na zahtjev, od danas je dostupan u Splitu te nudi korisnicima povoljne vožnje, a vozačima partnerima veću mogućnost zarade.

Bolt je ustrajan u svojoj misiji i želji da gradski prijevoz učini pristupačnijim, jednostavnijim i jeftinijim te istovremeno riješi probleme prijevoza i gradskih gužvi.  Stoga je širenje poslovanja na Split, gdje tijekom ljetnih mjeseci vladaju gužve, razumljiv potez.

Jednako kao i prilikom uspješnog lansiranja Bolta u Zagrebu, korisnici u Splitu mogu očekivati popust od 50% na vožnje plaćene karticom. Procijenjena cijena usluge prijevoza za odabranu rutu vidljiva je prilikom naručivanja vožnje. U Splitu naknada za početak vožnje iznosi 5 kuna, vrijeme vožnje stoji 50 lipa po minuti, a cijena vožnje po kilometru je 5 kuna. 

Bolt je pošteniji prema vozačima partnerima te im naplaćuje 40 posto manje od konkurencije za korištenje platforme, donoseći tako uštede putnicima i vozačima. Na taj način Bolt stvara veliku mogućnost zarade za vozače te stvara održivu uslugu prijevoza koja je pristupačnija značajnom broju ljudi.

„Ponosni smo što možemo građanima, ali i turistima u Splitu pružiti više mogućosti za poslovni razvoj i korištenje usluge prijevoza na zahtjev te na taj način olakšati i ubrzati kretanje gradom, osobito tijekom ljetne sezone. Uz Split i Dubrovnik planiramo nastaviti širenje poslovanja i na ostale gradove na hrvatskoj obali jer nam je cilj da što više Hrvata ima izbor povoljnijeg načina kretanja svojim gradom.“, poručio je Daniel Tutić, predstavnik tvrtke u Hrvatskoj.

Boltove usluge uključuju prijevoz na zahtjev, s autima i motorima, kao i uslugu dijeljenja električnih romobila te je u planu lansiranje usluga dostave hrane. Ova estonska tvrtka, nakon samo pet godina poslovanja, ima više od 25 milijuna korisnika u više od 30 zemalja te je postala vodeća tvrtka za pružanje usluge prijevoza na zahtjev.

Linkovi na aplikaciju:

http://bit.ly/BOLT_IPHONE

http://bit.ly/BOLT_ANDROID