Dišimo kao jedno: Humanitarna akcija HNK Hajduk i udruge Bilo srce

Svjesni trenutka kojeg svi proživljavamo, važnosti borbe protiv pandemije koronavirusa SARS-CoV-2 i u konačnici utjecaja pandemije na funkcioniranje Kluba, HNK Hajduk i Humanitarni klub navijača Hajduka ''Bilo srce'' pokreću humanitarnu akciju "Dišimo kao jedno" s ciljem opremanja intenzivne njege Zavoda za ortopediju i traumatologiju KBC Split koja služi za skrb najtežih bolesnika zaraženih koronavirusom.

HNK Hajduk, njegovi prvotimci i klupski zaposlenici već su prikupili sredstva potrebna za kupnju dva sterilizatora koja su u ovom trenutku najnužnija djelatnicima splitske bolnice. Prvotna namjera bila je prikupiti sredstva za kupnju respiratora, no zbog dužine roka isporuke, u dogovoru s Upravom KBC-a, odustalo se od te ideje.

Višak sredstava od kupnje uređaja za sterilizaciju donirat ćemo za drugi dio akcije u koju pozivamo sve naše navijače, veterane, sponzore i sve ljude širokog srca, a koji su u mogućnosti, da se uključe u prikupljanje sredstava potrebnih za opremanje intenzivne njege (kreveti, monitori, pumpe, sukcije i sva ostala oprema nužna za funkcioniranje u ovim najtežim trenucima).

Želja nam je da KBC-u Split i cijeloj našoj zajednici pomognemo da svi oni kojima će to biti potrebno dobiju najkvalitetniju zdravstvenu skrb u borbi s koronavirusom SARS-CoV-2. 

Svatko u skladu sa svojim mogućnostima može sudjelovati osobnim uplatama na niže navedeni žiro račun, posebno namijenjen za humanitarne svrhe:

KORISNIK: HNK HAJDUK Š.D.D.
IBAN: HR9124070001500328067
SWIFT: OTPVHR2X
Model: 00
Poziv na broj: 00
Opis: Humanitarna akcija

Unaprijed zahvaljujemo svima na doprinosu, solidarnosti i iskazivanju društvene odgovornosti, a u interesu svih nas i naših bližnjih, naših sugrađana i svih onih koji nažalost neće uspjeti izbjeći hospitalizaciju.

Dišimo kao jedno: Hajduk i Bilo srce za KBC Split! #ostanidoma