Đordani Barbarić nagrada Splitski cvit

Split se naklonio i odužio predsjednici udruge MoSt Đordani Barbarić, udruga Naš kvart dodijelila joj je ovogodišnju nagradu Splitski cvit koja se drugu godinu dodjeljuje ženama koje su dale izniman doprinos zajednici. Na svečanosti u hotelu Park priznanje je Đordani za godine rada s beskućnicima i mladim Splićanima predao gradonačelnik Ivo Baldasar, podijelivši istodobno i plakete drugim ovogodišnjim kandidatkinjama.

Zahvaljujući na nagradi koju je itekako zaslužila, posvetila je priznanje udruzi koju od osnivanja vodi i svim vrijednim volonterima koji su svih ovih godina prošli kroz MoSt, ali i svojoj djeci. Naravno, čestitala je i inicijatoricama nagrade Splitski cvit, nije lako takvo priznanje dodjeljivati u gradu koji na mnogo toga voli odmahnuti rukom i riječima "ma ne'š ti".

Na fešti u hotelu Park nastupili su Meri Cetinić, Đorđi Peruzović i Kristina Nuić Prka, a Jesenjinovo Pismo ženi recitirao je Elvis Bošnjak.

Inače, nakon prošlogodišnje dobitnice Dijane Aničić, ove godine u konkurenciji su bili Đurđica Brešković, Helena Budiša, Zvjezdana Čagalj, Herci Ganza Čaljkušić, Barbara Kovačić Domančić, Branka Bezić Filipović, Hicela Ivon, Katja Korljan, Milijana Kovačević, Ljiljana Prebanda, Ljerka Šimunković, Davorka Velić, Blanka Vlašić, Marija Županović i - na koncu nagrađena - Đordana Barbarić.