DUMP organizira niz besplatnih IT predavanje - TechTalks

Mladi pripravnici DUMP Udruge mladih programera svima, a posebno srednjoškolcima i studentima, pružaju mogućnost da dođu u korak s tehnologijom nizom besplatnih predavanja. Dođite u subotu, 1.10. u 16 sati na splitski FESB i saznajte što su vam sve pripremili.

Nakon ljetne pauze DUMP Udruga mladih programera organizira nova druženja, a prvo u nizu je TechTalks, jednodnevni događaj koji će označiti kraj višemjesečnog DUMP Internshipa. DUMP pripravnici će tako nizom besplatnih tehnoloških predavanja namijenjenih svima predstaviti stečena znanja i vještine, a sve posjetitelje osim toga očekuje i mnoštvo zabave i druženja, ali i pokoja nagrada.

 

Na samim predavanjima ćete moći saznati odgovore na pitanja kao što su kako složiti svoje računalo ili koje su tajne umjetne inteligencije u pozadini većine današnjih aplikacija. Studenti i srednjoškolci će se potruditi uvesti vas u taj svijet zanimljivih aktualnih tema i prenijeti bar malo svog entuzijazma i na vas.

 

DUMP Udrugu mladih programera čine mladi entuzijasti koji već godinama organiziraju brojne cikluse predavanja, radionice i konferencije te su tako nekoliko tisuća posjetitelja proveli kroz svijet tehnologije. Time su i u dvije godine privukli par stotina mladih sa željom da se kroz Internship priključe Udruzi i sudjeluju u njenom radu.

 

TechTalks će se održati u subotu, 1.10. s početkom u 16 sati u amfiteatru A101 na splitskom FESB-u. Detaljnije informacije o događaju, kao i informacije o ostalim aktivnostima Udruge, mogu se pronaći na web (www.dump.hr) ili Facebook stranici Udruge.