DUMP vas vodi u svijet programiranja besplatno

Usprkos krizi DUMP šestu godinu za redom pokreće besplatni ciklus predavanja na temu programiranja za sve zainteresirane za ovu profitabilnu djelatnost. Programiranje je izvjesno „IN“ jer za programere uvijek ima posla i traže ih ne samo naši poslodavci, već sve više i globalno poznate inozemne tvrtke.

DUMP Udrugu mladih programera čine entuzijasti koji svoja programerska i iskustva žele podijeliti s drugima. To rade besplatno i na atraktivan način kako bi polaznicima pomogli da što brže i uspješnije izbore svoje mjesto među programerima za koje se, izgleda, svi otimaju.

Predavanja su namijenjena svima koji žele zakoračiti u svijet programiranja kao i onima koji ne žele lutati na putu do izvrsnosti. Interes kojeg već šestu godinu za redom pokazuje puna najveća dvorana na FESB-u u Splitu govori o atraktivnosti i pogođenosti ovih predavanja. Predavanja su sve samo ne tipična i polaznici se u pravilu lijepo zabave i nastave družiti i nakon što ciklus završi.

Predavanja se održavaju subotom u 17 sati na FESB-u, u amfiteatru A100, počinju 11. listopada 2014. te traju tri vikenda. Nedjeljom popodne održavaju se prateće radionice na kojima polaznici znanje s predavanja vježbaju na računalima i proširuju praktičnim primjerima.

Informacije o ostalim aktivnostima udruge kao i neke pojedinosti o predstojećem ciklusu mogu se naći na stranici www.dump.hr.