DUMPovci organiziraju osmu po redu Školu osnova programiranja

Splitska DUMP Udruga mladih programera organizira osmu po redu Školu osnova programiranja, besplatni ciklus predavanja koji će sve zainteresirane uvesti u programiranje, jednu od danas najtraženijih vještina. Predavanja počinju 22.10. i trajat će četiri vikenda, a održavat će se subotom popodne na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje.

DUMP Udruga mladih programera poziva vas na novu Školu osnova programiranja kojom već osmu godinu za redom održava tradiciju prenošenja znanja iz osnova programiranja. Riječ je o ciklusu predavanja koji se održava na početku svake akademske godine, a predstavlja priliku da se upozna vještina koja je veoma korisna i poželjna u informacijskoj eri u kojoj se danas nalazimo.

Entuzijastični dumpovci će vam zabavnim predavanjima i jednostavnim primjerima iz svakodnevnog života razbiti mit da je započeti karijeru programera, jednog od najtraženijih zanimanja danas, nešto teško ili zastrašujuće, ili da je programiranje rezervirano samo za one najmlađe. Osim što predavanja mogu posjetiti sve dobne skupine neovisno o predznanju, također su i besplatna, a sve što vam treba je malo znatiželje i nekoliko slobodnih popodneva.

Članovi DUMP Udruge mladih programera su, kao što i samo ime kaže, mladi pojedinci našeg društva koji nesebično dijele svoje stečeno znanje iz širokog raspona tehnoloških tema. Samo ove godine organizirali su i Malu školu Photoshopa te DUMP Day, prvu besplatnu IT konferenciju u Splitu, a od početka rada Udruge su uz njih održali i preko sto predavanja i radionica na kojima je bilo preko deset tisuća posjetitelja.

Predavanja će se održavati subotom u 17 sati u amfiteatru A100 na splitskom FESB-u, a prvo od četiri predavanja vas očekuje 22. listopada. Nakon svakog predavanja će idući dan, odnosno nedjeljom, biti organizirane besplatne radionice na računalima gdje će polaznici biti u mogućnosti praktično usvojiti naučeno gradivo.

Za više informacija o DUMP-u i nadolazećem ciklusu posjetite web (www.dump.hr) ili Facebook stranicu Udruge.