Ekipa DPH Sinj/Zadar pobjednik je kviza "Pod bijelim barjakom"

Jučer je u splitskom klubu Zenta održan kviz „Pod bijelim barjakom“ u organizaciji Našeg Hajduka, a najbolja je bila ekipa DPH Sinj/Zadar. Ukupno je sudjelovalo trideset ekipa, a donji kat kluba Zenta bio je popunjen do posljednjeg mjesta.

Cijelu večer su se redala pitanja iz bogate Hajdukove povijesti, a ekipe splitskih kvartova i ostalih mjesta pokazale su zavidno znanje, ali samo su jedni bili najtočniji.

  • Puno nam znači pobjeda u ovakvoj konkurenciji, a još više pravo hajdučko druženje. Ono nas potiče da sljedeće godine imamo još veći broj donatora, članova i akcija posvećenih Hajduku. Čak se rodila i ideja organizacije kviza „Pod bijelim barjakom“ u Sinju, rekli su nam iz pobjedničke ekipe.

Nagrade najboljim ekipama na kvizu osigurali su HNK Hajduk Split, Torcida shop i Naš Hajduk, a da sve prođe u redu pobrinuli su se volonteri Našeg Hajduka.

  • Bio nam je užitak pripremati ovaj događaj jer on je samo nastavak tradicije promocije Hajduka od strane njegovih članova. Drago nam je što se okupilo preko sto ljudi, ali i što imamo 41 novog člana Hajduka iako je ostalo tek nešto više od mjesec dana do nove godine, istaknuli su organizatori.