ESN Split traži nove članove

I ovog zimskog semestra Erasmus Student Network Split (ESN Split) je u potrazi za novim, mladim snagama!  Djelujemo kao neprofitna, volonterska organizacija koja okuplja mlade, ambiciozne ljude željne promjene. Naša udruga dio je veće europske organizacije – Erasmus Student Network International koja pokriva preko 40 zemalja Europe, a ujedinjuje ih kroz slogan “studenti pomažu studentima”.

Misliš da si upravo ti osoba koju mi tražimo? Tražiš više od studentskog života i želiš steći nova znanja?

Ako je tvoj odgovor DA, onda će te sigurno zanimati što sve nudimo našim volonterima:

Aktivnosti u našoj udruzi su raznolike, pa se tu može naći ponešto za svakoga. Kreativci će se pronaći u fotografiranju, grafičkom dizajnu i copywritingu, a oni koji se smatraju poduzetnima će naći zanimaciju u financijama i sklapanju partnerstava. S druge strane, tu je i pomaganje potrebitima, sportske aktivnosti, putovanja i još mnogo toga!

ESN Split djeluje kroz više različitih timova, pa tako možeš odabrati onaj koji najviše odgovara tvojim ambicijama i karakteru:

Kulturološki team (ICE)

Sport team

Party team

PR team

IT team

Travel team

Mov’in Europe team

HR team

Partnership team

SocialErasmus & ExchangeAbility

Uz to, možeš se prijaviti i u tzv. Buddy sustav u kojem kao domaćin stranom studentu pomažeš u integriranju u naš mediteranski način života i tako stječeš nova poznanstva sa studentima iz cijelog svijeta!

 

Prijave su otvorene do 15.09. uključujući i taj dan, a link za prijavu je: http://bit.ly/esnsplitregrutacija2018

Što čekaš? - Prijavi se već danas! Tražimo osobe koje su spremne aktivirati se i raditi na sebi, učiti i rasti zajedno s nama!

 

*PS. Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktiraj putem inboxa na našoj FB stranici!