Grupa splitskih sportskih novinara '4N' tradicionalno na početku ljeta organizira akciju darivanja krvi

U utorak 13. lipnja, od 9:00 – 13:00 sati u novinarskom salonu na Poljudu održat će se šesta po redu akcija darivanja krvi, koju po tradiciji svake godine na početku ljetne sezone organizira grupa splitskih sportskih novinara '4N', u suradnji s HNK Hajduk i Crvenim križem. Kao i svake godine, tako se i ove godine na početku ljetne sezone mogu čuti apeli iz bolnice za dodatnim dozama krvi, stoga se nadamo da ćete pronaći prostora u vašim medijima i najaviti akciju, kako bi ona polučila što veći uspjeh.
 
Dolazak potvrdili brojni sportaši, sportske legende i djelatnici, čelnici i igrači Hajduka, splitski Olimpijci koji će aktivno podržati akciju. Predsjednik Hajduka Ivan Kos će prvi otvoriti akciju davanjem krvi u 9:15 sati, oko 10:00 će se pojaviti i igrači Hajduka, potom oko 11:00 stižu Olimpijci, te brojni drugi splitski sportaši i sportski djelatnici koji podržavaju ovu akciju
 
 
Za sve davatelje osigurani su obroci okrijepe i piće, te posebni pokloni, dok će najsretniji darivatelj otići kući s originalnim dresom Hajduka. Osigurano je i pet posebnih poklona za pet najmlađih davatelja.