Izazovi suvlasničke uloge Našeg Hajduka: Određivanje i praćenje strateških ciljeva

U srijedu 24. travnja održava se Javna diskusija: Izazovi suvlasničke uloge Našeg Hajduka. Događaj se održava u dvorani Sveučilišne knjižnice u Splitu s početkom u 17:00 sati, a trajat će do 20:00 sati. S obzirom na ograničen broj mjesta u dvorani koja je kapaciteta 150 osoba, za sudjelovanje se mogu prijaviti članovi udruge za 2019. godinu, i to na mail javnadiskusija@nashajduk.hr. Prijava se smatra valjanom ako sadržava ime, prezime i broj članske iskaznice te se primaju do popunjenja kapaciteta dvorane.

 

Na javnoj diskusiji sudjeluju članovi akademske zajednice, konzultanti, članovi Upravnog odbora Našeg Hajduka te članovi poslovne zajednice. Smatramo ovu temu jako važnom za Hajduk, ali i za sve članove i navijače te smo stoga uložili veliki trud kako bi osigurali najkvalitetnije sugovornike za raspravu, istaknuo je član Upravnog odbora Našeg Hajduka Ante Krnić.

 

Svrha javne diskusije je sa stručnjacima raspraviti ulogu Našeg Hajduka kao jednog od suvlasnika kluba i prikupiti razmišljanja što za Hajduk znači pobjeđivati, razvijati se i biti održiv kako bi se kvalitetno pratili ciljevi iz Strateškog okvira kluba. Također, dio rasprave posvećen je i načinu postavljanja i praćenja ciljeva u modelu kojeg ima HNK Hajduk Split.

 

Uz mišljenje stručnjaka, cilj je čuti mišljenje članova te ih stoga i ovim putem pozivamo na aktivno sudjelovanje. Članovi imaju priliku sudjelovati u diskusiji na članskom forumu Našeg Hajduka, komentirati na javnoj diskusiji i sudjelovati u anketi koja prati događanje, rekao je tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.