Klub mladih Split zapošljava!

Klub mladih Split zapošljava voditelja/icu programa!

Klub mladih Split je udruga mladih i za mlade koju su 2012. osnovali bivši voditelji studentskih organizacija splitskog Sveučilišta, a koja je vrlo brzo postala jedna od najaktivnijih udruga mladih u Splitu. S više od stotinu članova koji sudjeluju u različitim aktivnostima, Klub teži promjeni u razmišljanju mladih osoba, kao i njihovoj aktivaciji u Splitu i okolici. Ključne teme za koje je Klub zainteresiran su: osnaživanje mladih, njihovo zaposlenje i socijalna uključivost.

Želimo biti najistaknutniji zaštitnik prava mladih u društvu, središnje mjesto okupljanja mladih, izvor ideja i aktivnog djelovanja mladih, uzor u demokraciji, neovisnosti, stabilnosti i dosljednosti, najbolja platforma i alat za osobni, društveni i profesionalni aktivizam i razvoj mladih, most među različitim kulturama, subkulturama i grupama mladih te poticajno okruženje za razvoj potencijala mladih.

Voditelj/ica programa je osoba odgovorna za iskustvo korisnika i uspješnost programa Kluba mladih Split. Kako bi ostvarila svoje ciljeve, u svom radu koristi operativne i organizacijske, ali i vještine vođenja zajednice. Uloga obuhvaća mnoge zanimljive i uzbudljive zadaće, poput osmišljavanja jedinstvenih sadržaja i događaja, davanja vlastitog štiha vanjskoj komunikaciji Kluba, izgradnje i njegovanja produktivne i kreativne suradnje sa zajednicom te izgradnje baze znanja o lokalnoj zajednici i prilikama.

Svoje prijave, koje moraju sadržavati motivacijsko pismo i CV (jedan PDF dokument u Europass formatu), pošaljite na klubmladih.split@gmail.com najkasnije do 17. veljače 2017.

Za više informacija obratite se na gore navedenu e-mail adresu.