KMS organizira 10. izdanje motivacijskih govora: Budi promjena!

Klub mladih Split ovog petka, 24.5. s početkom u 20.30, na svojoj adresi organizira 10. izdanje motivacijskih govora aktivnih mladih “Budi promjena koju želiš vidit u Splitu!”.

Riječ je o događaju koji su KMS-ovci prvi put organizirali u ljeto 2015., povodom obilježavanja Međunarodnog dana mladih, a zbog čijeg su uspjeha i nevjerojatne pozitivne energije koju su osjetili, odlučili krilaticu “budi promjena” učiniti svojim sloganom.

#budipromjena postao im je slogan i misao vodilja, zbog čega su organizirali sve više događanja kojima su mladima pružili priliku za edukacijom, radom na sebi i sveukupnim rastom. Motivacijski govori prerasli su u dio njihovog stalnog programa, tako da iste organiziraju svakih nekoliko mjeseci.

Dosad su na ovim događajima svoje životne priče predstavili brojni mladi različitih profila; od poduzetnika do umjetnika, od osoba s invaliditetom do pokretača stvarnih promjena. Svima im je zajedničko što njihove priče  nikoga ne ostavljaju ravnodušnim jer, usprkos brojnim preprekama na koje su nailazili, nisu odustajali, već su svojim djelovanjem postali uzor.

U petak će se održati 10. izdanje ovog događaja, na kojem će se predstaviti petero mladih: Nikolina Jerković, Duje Stojak, Jure MIhael Slavić, Pere Eranović i Petar Krešimir Ančić. Riječ je o mladima koji se bave poduzetništvom, umjetnošću, sportom i društvenim angažmanom, a koje su pozvali volonteri i volonterke jer ih doživljavaju kao vršnjake-uzore te žele čuti njihova iskustva i savjete iz prve ruke.

Pametno uđite u vikend - pozovite ekipu, djecu, roditelje…i ovog petka u 20.30 na adresi Ruđera Boškovića 20/II nađite svoju dozu inspiracije!