Najava predstavljanja programa BlockSplit konferencije

Od 27. do 28. travnja 2018. na Ekonomskom fakultetu u Splitu održava se BlockSplit konferencija. Riječ je o najvećem takvom događaju u regiji na kojem će sudjelovati mnogi iskusni predavači iz kripto svijeta koji iza sebe imaju uspješne blockchain projekte. Ova konferencija je idealna prilika za programere i poduzetnike koji se žele pobliže upoznati s blockchain tehnologijom i ostvariti poslovna poznanstva.

Kako bi lokalnu zajednicu upoznali s programom konferencije, Blockchain HUB Split organizira predstavljanje BlockSplit programa u ponedjeljak 26.3.2018. u 19:00h, u prostorijama WIP Coworkinga (Velebitska 147, Split).

Neovisno o tome jeste li već kupili kartu ili planirate, predstavljanje programa je idealna prilika da iz prve ruke doznate sve najbitnije informacije o radionicama i prezentacijama koje će se održati na konferenciji. Kao što ste već mogli vidjeti na našoj web stranici, lista predavača se konstantno ažurira, a na predstavljanju programa moći ćete čuti detaljnije o njima i iskustvu koje imaju.

Svi oni koji budu prisustovali predstavljanju programa bit će uključeni u nagradnu igru, a dvoje najsretnijih će dobiti besplatnu kartu za 2. dan BlockSplit konferencije.