Nemanja Jehlička gost drugog Tinel Meetupa

Nakon jako uspješnog prvog Tinel Meetupa, gdje je gostovao osnivač Syliusa Paweł Jędrzejewski, Locastic priprema poslasticu za sve ljubitelje grafičkog dizajna u Splitu i okolici.

Tinelov sljedeći gost je Nemanja Jehlička, osnivač grafičkog studija Lorem Ipsum iz Beograda, koji se specijalizira za grafički dizajn, tipografiju i ilustracije. Diplomirao je 2000. Godine u Parizu, na Lycee Technique Auguste Renoir fakultetu grafičkog dizajna. Nemanja je radio na poziciji Art Directora u nekoliko renomiranih tvrtki poput FullHouse Ogilvy, Peter Gregson Studio i Unibrand Communications, prije nego je osnovao vlastiti studio Lorem Ipsum, na čijem je čelu od 2013. Godine.

Drugo izdanje Tinela je na rasporedu u četvrtak, 27.7, a Nemanja će održati predavanje na temu: “Whatever you think, think the opposite – Design as a beautiful error”. S obzirom da je dosta vremena proveo u istraživanju grešaka u radnom procesu. Taj naizgled mali trenutak u radu često znači prekretnicu do konačnog rezultata, a te spontane greške čine granicu da dizajn nije samo tehnička disciplina, već i umjetnička.

Kroz predavanje Nemanja će demonstrirati nekoliko case study i work study mini-radionica, a sve nejasnoće otkloniti će nakon predavanja u vremenu za pitanja i odgovore (QA session).

Kao i za prvi Tinel, uz odlično predavanje posjetitelji mogu uživati u delicijama Locasticovih sponzora Biberon Cakes je zadužen za deserte, a tokom cijelog eventa možete se okrijepiti Barba pivom iz LAB Split Craft pivovare.

Ulaz na Tinel Meetup #2 je slobodan, ali da bismo predvidjeli okviran broj posjetitelja, potrebno je potvrditi dolazak na stranici eventa - https://www.meetup.com/TinelMeetup/events/241586954/ .

--

Event info

Datum: 27. srpnja 2017.

Početak: 19:00h

Lokacija: Locastic HQ - Lovački put 7, 21000 Split

Tinel Meetup #2 - Agenda

19:00 — 19:30 Otvaranje eventa, networking

19:30  — 19:45 Uvodni govor: Antonio Perić - Mažar (suosnivač i CEO Locastica)

19:45  — 20:30 Nemanja Jehlička : Whatever you think, think the opposite – Design as a beautiful error”

20:30  — kraj predavanja, networking

 

Pridružite nam se na drugom izdanju Tinel Meetupa i iskusite dobra predavanja u okruženju dnevnog boravka!