Opljačkan Klub mladih Split

Dana 5. studenog 2017. godine u večernjim satima nepoznati su počinitelji opljačkali Klub mladih Split te ostale organizacije i tvrtke s kojima isti dijeli prostor. Otuđena je većina tehničke opreme - računala, monitori, fotoaparati, projektori i ostalo. Ukupna šteta je veća od 50 000 kn.


Policijski službenici su jučer ujutro obavili očevid te započeli potragu za počiniteljima. Mole se svi koji imaju neke informacije da se jave u najbližu policijsku postaju. Zbog navedenih okolnosti, jučerašnje su aktivnosti Kluba mladih odgođene, a od danas se program nastavlja prema rasporedu. 

Po završetku svih policijskih aktivnosti o rezultatima istih javnost ćemo pravodobno obavijestiti. 


Razočarani smo spoznajom da postoje osobe koje su u stanju opljačkati udrugu mladih koji se svojim angažmanom trude učiniti Split ljepšim i boljim mjestom za osobni i profesionalni razvoj mladih. Naš moto je ''budi promjena koju želiš vidit' u Splitu'' te ćemo i dalje nastaviti provoditi aktivnosti bez obzira na ukradenu opremu iako nam nedostatak iste uvelike otežava rad, a počiniteljima želimo poručiti da su ona lica koja su vidjeli na ploči dok su odnosili opremu, ona koja su godinama s ljubavlju i vizijom gradili ono što su oni iz pohlepnih razloga u jednoj noći oduzeli. Niste oduzeli nama, oduzeli ste mladima! Sramite se!