Predavanje: sve što ste htjeli znati o osobnim financijama

Zanima vas kako upravljati novcem? Želite više kontrolirati svoje osobne financije? Zanima vas kako pokrenuti svoju tvrtku? Imate ideju ali ne znate kako ju pretvoriti u proizvod?

Udruga Invictus Mare organizira prezentaciju o osobnim financijama i tribinu o investiranju, studentskom poduzetništvu, doktoratu i mogućnostima iz Erasmus fonda.

Događaj se odvija na Pomorskom fakultetu u amfiteatru A0.3 na adresi Ruđera Boškovića 37, ovog petka 28.4., a prezentaciju o osobnim financijama će od 10 do 12 održati prof. dr.sc.Domagoja Buljan Barbača.

Tribina će biti od 12:30 do 14 sati te će na njoj sudjelovati prof. Dario Miočević koji će predstaviti rad Studentskog poduzetničkog inkubatora, gđa Sanja Mikačić koja će predstaviti mogućnosti erasmus studentske prakse, Marin Cokarić CTO/CFO iz Cro bit d.o.o.  će predstavit kako je to prijeći iz studentskih voda u poduzetničke, a Igor Tomić će nam isprićati kako je upisati doktorat u Barceloni.

Invictus mare je udruga koja okuplja ambiciozne i kreativne studente Pomorskog fakulteta. Ciljevi udruge su unapređenje znanstveno-stručne osposobljenosti studenata Pomorskog Fakulteta u Splitu, povezivanje i suradnja sa studentskim, građanskim i drugim organizacijama na Sveučilištu, Republici Hrvatskoj i u svijetu poticanje i unaprjeđenje kulturnih, zabavnih, sportskih i edukativno-istraživačkih djelatnosti studenata, posredovanje pri zapošljavanju sadašnjih i bivših studenta Pomorskog fakulteta u Splitu, izrada i održavanje stručnih radionica i pokretanje i promicanje projekta u struci.