Predstavljanje projekta „Student Business e-Academy“

U ponedjeljak, 10. listopada 2016. Godine u 10:30 h, na kampusu Sveučilišta u Splitu, u multifunkcionalnoj dvorani Sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice, održat će se predstavljanje Erasmus+ projekta Student Business e-Academy (SBeA). Projekt provodi Sveučilište u Splitu u suradnji sa Sveučilištem Middlesex iz Londona i Sveučilištem Malaga iz Španjolske, a jedan od glavnih ciljeva projekta je razvoj besplatnog poduzetničkog online programa SBeA koji će biti predstavljen na ovom događanju.

Na događanje se posebno pozivaju mlade osobe potencijalno zainteresirane za poduzetništvo, ali isto tako i predstavnici javnih i privatnih institucija koje djeluju u području zapošljavanja, poduzetništva i obrazovanja.

Sudionici događanja dobit će uvid u sadržaj online programa i mogućnosti koje im on pruža po pitanju razvoja poduzetničkih i transverzalnih vještina, koje bi im kasnije olakšale pokretanje vlastitog poslovanja, ali i povećale njihovu konkurentnost na tržištu rada. Video spotom će se predstaviti i nedavno održana petodnevna SBeA trening konferencija – Summer Jam, te čuti iskustva studenata.