Pregled tjednih događanja u Klubu mladih Split

U ponedjeljak, 11.12., u 19 sati Klub mladih u suradnji s Bodyflow Pilates & Yoga  organizira večer pilatesa gdje će biti predstavljene osnovne vježbe i metode pilatesa. Dođite u prostor Kluba u udobnoj odjeći, donesite prostirku, mrvicu dobre volje i vježbajte s nama – oslobodite se stresa i osjećajte se sjajno!

U utorak, 12.12., u 18 sati u prostoru Kluba mladih Split pripremamo za vas jednu sasvim drugačiju izložbu – Izložbu starup ideja! Pridružite nam se na javnom predstavljanju startup ideja, koje su osmislili i razradili organizatori događaja sa stručnjacima, a namijenjene su za sve koji su zainteresirani za poduzetništvo ili startup projekte.

Srijeda, 13. prosinca, u 19 sati rezervirana je za vaše mališane! U prostorije Kluba mladih Split stiže nam CVIT Ukrajinsko kulturno društvo i održat će interaktivnu predstavu sa Svetim Nikolom. Ulaz je besplatan za sve zainteresirane i daje priliku vama i vašoj djeci da se još jednom ove godine maskirate i zabavite sa Svetim Nikolom!

Četvrtak, 14.12., prepun je događanja i garantira vam super provod! Program počinje u prostoru Kluba u 18 sati kada organiziramo „A di smo mi?!“ - izradu božićnih ukrasa i predmeta decoupage tehnikom. Radionicu će voditi Franceska Mladinic i humanitarnog je karaktera, jer će se svi božićni ukrasi izrađeni na radionici donirati za humanitarni buvljak „A Di Si Ti?!“  koji organizira Udruga MoSt. Nakon izrade ukrasa ostanite u Klubu, jer u 20 sati MEet My Country by ESN Split nastavlja sa predstavljanjem zemalja pa nam tako na red dolaze Rumunjska, Italija i Španjolska. U isto vrijeme, ali na drugom mjestu – u Caffe baru Academia, održava se drugo izdanje Kvizazova. Kvizazov je kombinacija kviza općeg znanja i izazova za hrabre!

U petak, 15.12., u 20 sati, pozivamo vas na Christmas Cupid - božićno izdanje zabavne igre upoznavanja temeljene na pravilima speed datinga. Christmas Cupid odlična je prilika za sve koji žele iskušati dinamičan, zabavan i pristupačan način upoznavanja novih osoba. Družit ćemo se u opuštenoj božićnoj atmosferi Kluba, uz hranu i piće naših sponzora.

U subotu, 16.12., od 9 do 14 sati pozivamo svih na Trg Gaje Bulata (ispred Hnk) na humanitarnu akciju „A di si ti?!“ koju već sedamnaestu godinu za redom organizira Udruga Most. I ove godine osnovni su ciljevi akcije senzibiliziranje javnosti za problematiku beskućništva, promocija solidarnosti i volonterstva, a sav prikupljeni novac iskoristit će se isključivo za opremanje Centra za beskućnice/ke i za osobne potrebe korisnica i korisnika. Vidimo se!