Prilika za besplatno IT usavršavanje

DUMP Udruga mladih programera ponovno otvara vrata mladim ljudima koji se žele pripremiti za uspješnu karijeru u IT svijetu! Radi se o programu pod nazivom DUMP Internship koji se odvija drugu godinu za redom. Nakon predstavljanja programa prošle godine čak 170 osoba je poželjelo sudjelovati a 60 ih je dobilo i priliku postati djelom programa. Za vrijeme programa slušali su besplatna predavanja i pohađali zanimljive i poučne radionice, potom primijenili usvojeno znanje na konkretnim projektima.

Potraga za novim članovima se nastavlja i ove godine! Svi željni stjecanja novih znanja i vještina sigurno će iskoristiti priliku da se sredinom prosinca prijave za sudjelovanje u novom DUMP Internshipu. Više detalja o programu i kako se prijaviti moći će se saznati na predstavljanju programa 12. prosinca 2015. s početkom u 17h, u najvećem amfiteatru splitskog FESB-a.

Udruga DUMP je poznata po besplatnim edukacijama, profesionalizmu i visokim standardima u svemu što radi na području IT. Bavi se ciklusima predavanja, radionicama, unapređenjem zajednice u kojoj rade i mentorstvom na softverskim natjecanjima. Zanimljiva osobina koju dijele svi dumpovci nesebično je prenošenje znanja i iskustava stečenih kroz brojne aktivnosti udruge. Velik broj dumpovaca upravo je svojim marljivim radom osigurao atraktivne karijere u poznatim IT tvrtkama diljem svijeta.

Novi pripravnici učit će o developmentu, dizajnu, fotografiji, obradi video materijala, marketingu i prezentacijskim vještinama. Svako od područja ima osnovne i napredne razine. Na osnovnim će se pokriti temelji područja, a na naprednim će pripravnici dublje zakoračiti u aktivnosti povezane s tim područjem. Svi pripravnici će tijekom Internshipa sudjelovati u najmanje 2 projekta, od čega je jedan ciklus predavanja.

Svi koje mladi i entuzijastični dumpovci 12. prosinca zainteresiraju prezentacijom o programu moći će se prijaviti već idućeg dana. Za više detalja posjetite www.dump.hr.