Renomirani poduzetnički stručnjak Scott L. Steward predavač na Poduzetničkom kampu 2016. u Solinu

Poduzetnički centar Solin organizira četvrti Poduzetnički kamp koji se održava od 17. do 20. studenog 2016. u hotelu President u Solinu. Tijekom četiri dana Poduzetničkog kampa održati će se mnogobrojne radionice, panel diskusije i predavanja domaćih i inozemnih stručnjaka s područja marketinga, menadžmenta, poslovne komunikacije i EU fondova.

Jedno od najzvučnijih imena ovogodišnjeg Poduzetničkog kampa  svakako je ono renomiranog  poduzetničkog  stručnjaka iz Chicaga, Scott L. Stewarda, stručnjaka iz područja marketinga i prodaje. Scott L. Steward je magistar znanosti  integriranih marketinških komunikacija i 19 puta nagrađivani  trener  poduzetničkih vještina koji posjeduje dugogodišnje iskustvo u implementaciji efikasnih marketinških programa i alata za pozicioniranje na postojećim i novim tržištima. Vlasnik je multimedijalne tvrtke za produkciju  i marketing '' Beak Bread Marketing & Media'' te suosnivač projekta ''Tech teens'' koji podučava i pomaže mladima u ostvarenju njihovih poduzetničkih ideja.

Pisao je za Chicago N'DIGO Magapaper, za koji je davao savjete o poduzetničkim pothvatima i prijedloge za nove poduzetnike. Osim toga, autor je knjiga za ambiciozne stručnjake "From the Block to the Boardroom: a Book of Stewism's" i '' Make  $1.000 in 35 days''  te suradnik na udžbeniku "Entrepreneurship: Owning Your FUTURE 11th Edition''.

U sklopu Poduzetničkog kampa 2016. Scott L. Steward će održati dva interaktivna predavanja ''Ice breaker, Company profiles'' (subota, 19. studenog ,  12:00 sati)  - predavanje usmjereno na brzu i efikasnu prezentaciju projekta/tvrtke  i  ''Customer focused marketing'' (nedjelja, 20. studenog u 9:00 sati) – predavanje usmjereno  na marketing i krajnje korisnike. Predavanja će sudionicima  pružiti informacije kako na pravi način prezentirati svoju uslugu/proizvod, kao i informacije o učinkovitim marketinškim rješenjima za  pozicioniranje na tržištu.

Predavanja će biti otvorena za javnost, stoga pozivaju se  svi zainteresirani da  se pridruže u hotelu President u Solinu i sudjeluju u ovoj uspješnoj poduzetničkoj priči.