Saznajte kako besplatno na Poduzetnički kamp 2015.

Projekti koji su svojom idejom prošli na natječaju zaslužili su besplatno sudjelovanje na Poduzetničkom kampu 2015. (abecednim redoslijedom):

CogOp Platforma- platforma predstavlja iznimno potencijalni projekt sinteze medicine i informacijskih tehnologija,  

Cook me Now! -ima za cilj olakšati život svima koji vole jesti, a ne vole previše   razmišljati o tome što jesti i kako spremati jelo,

Ponesite kući hrvatski otok -je projekt hrvatskih umjetnika koji stvaraju umjetnički vrijedne i inovativne suvenire,

Svi zajedno - odnosi se na društvenu igru čija bi uloga i funkcija bila puno veća od zabave,

Vjetrovi Jadrana – projekt kojim će se brendirati i promovirati hrvatski vjetrovi, a time ujedno i cijela Hrvatska.

Zahvaljujući podršci suorganizatora – HAKOMCiceron komunikacije i Manjgura  – Poduzetnički centar Solin otvorio je prijave za 10 sudionika koji će besplatno sudjelovati na Poduzetničkom kampu 2015!

Poduzetnički centar Solin poziva sve mlade, poduzetnike početnike, tvrtke, obrte, OPG-ove, ali i sve one koji imaju poslovnu ideju da se prijave na natječaj Poduzetničkog kampa 2015. i u samo četiri dana svoju ideju pretvore u projektni prijedlog s jasnim ciljem i definiranim smjerom razvijanja! Kamp se održava u hotelu President u Solinu od 1. do 4. listopada.

U prijavi je nužno da uz osnovne podatke o Vama (d.o.o./j.d.o.o./obrt/OPG/fizička osoba)  u kratkim crtama najbolje prezentirate svoju ideju i jasno definiran cilj da temeljem napisanog, stručni tim Poduzetničkog centra Solin odabere deset sudionika kampa koji će zahvaljujući podršci naših suorganizatora imati ulazak  na kamp bez naknade. Tvrtke/obrti/OPG-ovi ili fizičke osobe čije ideje stručni tim odabere za sudionike besplatno će sudjelovati na Kampu. Također, svi projekti će putem medijske pokrivenosti samog Kampa dobiti izvrsnu reklamu i promidžbu čime će privući eventualne investitore. Najbolji projekt odnosno pobjednik Poduzetničkog kampa 2015. će od strane Poduzetničkog centra Solin dobiti punu konzultantsku podršku i prijavu njihovog projekta za dobivanje nepovratnih sredstava – poručila je Ivana Ninčević iz Poduzetničkog centra Solin.

Svi zainteresirani su obavezni uz karticu teksta o svojoj ideji poslati i dokaz o poslovnom subjektu (rješenje trgovačkog suda/obrtnica/itd.) i to najkasnije do 28. rujna 2015. kako bi stručni tim Poduzetničkog centra Solin izdvojio najbolje prijave, a svi sudionici šalju po jednog predstavnika o vlastitom trošku boravka. Rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije do 29. rujna 2015. Sve prijave se zaprimaju na službenu e-mail adresu info@poduzetnickicentarsolin.hr.