Škola osnova web developmenta

Splitska DUMP Udruga mladih programera organizira Školu osnova web developmenta, besplatni ciklus predavanja koji će sve zainteresirane uvesti u web i osnove izrade web stranica. Predavanja i radionice počinju 10.3.2018. i trajat će tri vikenda, a održavat će se subotom i nedjeljom popodne na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje.

U moru web stranica koje posjećujemo svakodnevno, često ne razmišljamo kako su napravljene i što sve stoji iza njih. One su danas postale važan dio našeg života - u sekundi možemo saznati sve bitne informacije koje nam trebaju. Zbog toga svakim danom sve više stranica niče na internetu; trenutno ih ima preko milijardu, no zašto jedna od njih ne bi bila i vaša? Mogućnosti su neograničene, dovoljne su samo ideja i malo volje, a sve ostalo omogućit će vam dumpovci.

Kroz 3 tjedna besplatnih predavanja i radionica polaznici će naučiti sve što je potrebno za napraviti svoju web stranicu. Predznanje nije bitno jer se započinje od osnova; kako u teoriji, tako i u praksi susrest ćete se s pojmovima kao što su CSS i HTML koji su zapravo prst i nokat koji pokreću sve web stranice na internetu.

Članovi DUMP Udruge mladih programera do sada su održali preko 110 predavanja i radionica na kojima je bilo više od 10 tisuća posjetitelja. Prošle su godine organizirali IT konferenciju DUMP Days i Školu osnova programiranja, a sva su događanja, uključujući Školu osnova web developmenta, besplatna.

Predavanja će se održati na splitskom FESB-u u amfiteatru A100, s početkom u subotu, 10. ožujka u 17:00h, a popratne radionice će biti nedjeljama. Za sudjelovanje nisu potrebne prijave. Više detalja o DUMP-u i nadolazećem ciklusu možete pronaći na web (www.dump.hr) ili Facebook stranici Udruge.