Svaki dvadeseti Podgoranin donira za navijački Hajduk

U svakom djeliću Hrvatske i šire ima onih koji sudjeluju u projektu Za sva vrimena i podržavaju navijački Hajduk. Ipak, nigdje ih nema tako puno kao u Podgori. Svaki dvadeseti Podgoranin ima svoje mjesto uz Hajduk ili je na putu da ga osigura. U potrazi za odgovorima razgovarali smo s Perom Gareljićem, potpredsjednikom DPH Podgora.

Cijela rivijera diše za Hajduk i sva Društva prijatelja Hajduka rade sjajan posao. Kako to da Podgora ima najveći postotak donatora na Rivijeri?

-       Volonteri Društava s Rivijere rade odličan posao. Mi smo svi prijatelji, ali se uvijek međusobno natječemo tko će ostvariti bolje brojke. Tako da smo odlučili, pošto ne možemo parirati po broju članova, da imamo najbolji postotak donatora, rekao je Pero.  

Podgora je malo mjesto, ali je puno onih kojima je Hajduk uvijek na prvom mjesto. Znate li da je svaki dvadeseti stanovnik Podgore donator u projektu Za sva vrimena?

-       Nismo nikad na taj način gledali brojke, ali smo jako ponosni da možemo pomoći Hajduku na ovaj način i što u tome prednjači baš Podgora, ponosno je istaknuo Pero.

S obzirom da imate jako puno donatora, možete li otkriti koja je motivacija donatorima za sudjelovanje u projektu?

-       Motivacija svega je moćan i navijački Hajduk, a to možemo ostvariti samo ako smo svi zajedno. Ljudi su to prepoznali i žele da klub ostane navijački i da politika više nikad ne bude ta koja postavlja ljude u Klub, opisao je Pero motivaciju donatora.  

Što bi poručili onima koji još nisu postali donatori i pomogli da Hajduk ostane naš za sva vrimena?

-       Poručio bih im da ako već nisu prepoznaju ovaj naš projekt i borbu te da se uključe i kroz članstvo i donacije, jer sa takvom vojskom iza sebe Hajduku je samo nebo granica, zaključio je Pero.

Projektu Za sva vrimena možete se priključiti na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/