Svjetske developer face dolaze na 7. SHIFT konferenciju

I ovogodišnja, sedma po redu SHIFT konferencija će u dva dana, 31. svibnja te 1. lipnja na jednom mjestu okupiti developer face, stručnjake te mlade entuzijaste iz svih dijelova svijeta, a svoj dolazak su potvrdili i neki od najvećih svjetskih stručnjaka.

Kroz dva dana, u jedinstvenom ambijentu Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu, Håkon Wium Lie (Creator CSS), Mathias Meyer (CEO – TravisCI),  DeVaris Brown (Product Manager – Heroku) Luca Cipriani (CIO – Arduino), Marc Abraham (Global Product Tank Coordinator – Mind the Product) te Cyrille Fauvel (Worldwide Sr. Manager – Autodesk) raspravljat će o standardnim temama vezanim uz web i mobile developmenta ali će obraditi i najaktualnije IT teme o kojima se piše svakodnevno. 

Među navedenim imenima, posebice se ističe norveški web pionir, Håkon Wium Lie, osnivač Pirate Party of Norway i bivši glavni tehnolog softweara Opera, kojeg je i MIT Technology Review 90-ih proglasio jednim od Top 100 inovatora. Ime DeVarisa Browna od 2016. godine vezuje se uz jedan od najuspješnijih američkih neprofitnih projekata #FloodgateAcademy, koje mu je cilj pomoći mladim talentiranim ljudima da, unutar svoje zajednice, razviju vještine i znanja, tj. obrazuju se kako bi postali nova generacija DevOps inženjera. O svakodnevnim developer izazovima, ali i trendovima koji se javljaju na tržištu SAD-a, jednom od najdinamičnijih svjetskih IT tržišta, razgovarat će i Marc Abraham, višegodišnji „digitalni nomad“.

Uz dosad potvrđene govornike, SHIFT-ovci su pripremili i „earily bird“ paketne kotizacije (dvije kotizacije po cijeni jedne) koje je moguće nabaviti na službenoj stranici do 10. ožujka.

Više informacija o konferenciji dostupno je na web stranici https://shift.codeanywhere.com/

SHIFT novosti, detaljniju agendu i teme koje će se obrađivati na ovogodišnjoj konferenciji, moguće je pratiti i putem službenog Facebook/ Instagram/ Twitter profila.