Udruga Sunce obilježava Dan planeta Zemlje

U četvrtak, 22. travnja 2021., Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce obilježit će ovogodišnji Dan planeta Zemlje pod sloganom „Restore Our Earth – Obnovimo našu Zemlju“. Namjera je prikazati realnost i prisutnost klimatskih promjena te motivirati na veće zalaganje i promjene koje će doprinijeti boljitku svih.

Na štandu udruge, koji će od 10.00 do 12.00 sati biti postavljen na splitskoj Rivi (Obala hrvatskog narodnog preporoda 7) svi zainteresirani građani moći će se besplatno učlaniti u Udrugu Sunce Split, a pripremili smo i poklone: bombice sa sjemenkama livadnog cvijeća i sadnice aromatičnog bilja te još niz zanimljivosti.

 Bit će proglašeni i pobjednici ovogodišnjeg natjecanja u kojem su sudjelovali učenice i učenici osnovnih i srednjih škola te djeca iz vrtića sa splitskog područja. Tradicionalno, autori najboljih radova  bit će nagrađeni poklon-paketima Udruge Sunce i edukativnim izletima. O natjecanju više na poveznici: https://sunce-st.org/uncategorized/poziv-na-sudjelovanje-u-obiljezavanju-dana-planeta-zemlje-2021/