Uoči koncerta Miše Kovača organizatori splitskom KBC-u donirali defibrilator vrijedan 100.000 kuna

Danas je u na odjelu splitskog KBC-a (lokalitet Križine) na odjelu hitne interne održano uručivanje defibrilatora za hitni internistički prijem Klinike za unutarnje bolesti KBC-a Split. Naime, organizatori koncerta su odlučili dio prihoda od prodanih ulaznica za koncert Miše Kovača u splitskoj Areni 22.12. preusmjeriti u kupnju defibrilatora za hitni internistički prijem Klinike za unutarnje bolesti KBC-a Split. Na uručivanju su bili gradonačelnik grada Splita, g. Andro Krstulović Opara, ravnatelj KBC-a Split prof.prim.dr.sc. Julije Meštrović, dr.med., predstojnica Klinike za unutarnje bolesti KBC-a Split, doc.dr.sc. Daniela Marasović Krstulović, dr.med. te organizatori koncerta Tomislav Madžar i Danko Stefanović iz RTL Music-a.

Vrijednost defibliratora je preko 100 000 kn, a godišnje kroz hitni prijem prođe više od 50 000 pacijenta iz cijele Dalmacije i ovakav uređaj najnovije generacije spašava njihove živote.

Ulaznice za koncert koji ne smijete propustiti su u prodaji  putem sustava Eventim i Croatia Tickets i to po cijeni: 99 kuna za parter te 129 kuna za tribine.  Požurite i na vrijeme osigurajte svoje mjesto u dvorani i zajedno s prvim brkom estrade pjevajte pjesme uz koje smo svi odrasli.

'Prvi brk estrade' kako ga mnogi od milja zovu uoči ovog velikog koncerta je izjavio: „Drago mi je da ponovno nastupam u najvećoj dvorani u Splitu. Volim pjevati u Splitu jer imam super publiku i ponavljam 'Samo nas nebo rastavit može'. Hvala organizatorima, ravnatelju bolnice i gradu Splitu. Sretan sam što se pomoglo splitskom KBC-u tako što im se kupio defibrilator. Bolnicama treba pomagati i to ne samo od ovog koncerta nego od svih koncerata koji se održavaju u Hrvatskoj.“

Ulaznice za koncert možete kupiti i online na: http://www.eventim.hr/hr/izvodjac/miso-kovac-1913/profile.html te na https://www.croatia-tickets.com/en/event/koncert-miso-kovac-i-gosti

Uz najavljene goste – Klapu Rišpet i Ivanu Kovač, gosti iznenađenja su: Joško Čagalj Jole i Alen Nižetić