Volontiranje, priče srca i karaoke u Klubu mladih Split

U srijedu, 7.2., u 18:30 Klub mladih Split organizira nastavak predstavljanja neprofitnih organizacija i organizatora volontiranja u Splitu i njihovih kvalitetnih volonterskih programa. Svoje programe će predstaviti Liga za prevenciju ovisnosti i Udruga Bijeli krug. Pozivamo sve zainteresirane za doprinos razvoju zajednice u kojoj žive da dođu na predavanje i postanu volonteri!

U četvrtak, 8. veljače, u 18:30 sati pozivamo vas na još jedno otvoreno predavanje u prostore Kluba mladih Split koje će voditi Asja Kuzmanić, integrativna terapeutkinja i učiteljica asistentica na Centru za integrativni razvoj. Na predavanju će biti govora o iluzijama srca, ranjivostima, očekivanjima i ovisnostima, ali i zdravoj povezanosti i ljubavi, bez obzira jeste li ste u partnerstvu ili ne.

U petak, 9.2., od 20 sati očekujemo vas na Karaoke party-u u Caffe baru Dreamers, Ruđera Boškovića 15! Klub mladih Split ponukan općom euforijom izazvanom prošlim karaokama, organizira još jednu najluđu karaoke večer u Splitu! Garantiramo dobru zabavu i upalu grla dan poslije. Prijave nisu potrebne.