Zadnja ovogodišnja događanja u Klubu mladih Split

U ponedjeljak, 18.12., u 19:30 sati Klub mladih Split organizira novu radionicu o njezi kože. Iz srca Slavonije nam dolazi OPG "HealthInes" koji će nam predstaviti svoju liniju prirodnih proizvoda, za njegu, ali i za kožna oboljenja. Dođite, informirajte se i njegujte! :)

U utorak, 19.12., u 18sati u Klubu mladih Split, udruga SplitMisli u suradnji s Klubom organizira prvi SveKuž ove akademske godine na temu: „Medijska kultura mladih i studentsko novinarstvo". Postaje li objektivno novinarstvo nedostižan ideal, kako se čeliči novinarski zanat, kakva je kvaliteta lokalnog i nacionalnog novinarstva i postoji li potreba studija novinarstva pri splitskom Sveučilištu samo su neke od tema o kojima ćemo razgovarati. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane!

I u četvrtak, 21.12. od 19 sati pridružite nam se na jednom od zadnjih ovogodišnjih velikih druženja u prostorijama Kluba na večeri društvenih igara! Igrat ćemo se, smijati, biti zahvalni za sve lijepo što nam je donijela 2017. i izgrliti se za još sretniju 2018. Svi ste pozvani, i željno vas očekuje cijela ekipa Kluba!