'Zdravlje je moj đir' u nedjelju u Splitu

Županijska liga protiv raka – Split i udruga Dea Dia dance studio organiziraju javnozdravstvenu manifestaciju 'Zdravlje je moj đir'.

Manifestacija se organizira po treći put u gradu Splitu dana 22. svibnja 2016. g. (nedjelja) na Dan zaštite prirode u Republici Hrvatskoj. 

Manifestacija će se održavati na tri lokacije u gradu Splitu: Zvončac, Sustipan i hotel Jadran u vremenu od 9 do 19 sati. Program obuhvaća predavanja, radionice, treninge, ples i zabavu stručnjaka koji se bave očuvanjem zdravlja s aktivnim sudjelovanjem posjetitelja. Za posjetitelje je sve besplatno. U sklopu manifestacije biti će i izložbeni štandovi raznih proizvođača eko hrane, kozmetike, ručnih radova, odjeće, knjiga o zdravlju.

CILJ manifestacije je promocija i očuvanje zdravlja: zdrava prehrana, ples, tjelovježba, fitness, osobni razvoj, boravak u prirodi, očuvanje okoliša, ljepota, preventivni pregledi, pravilno disanje, zabava, smijeh i pjevanje.

Svečano otvaranje manifestacije će se održati na centralnoj lakaciji Zvončac (travnjak kod dječjeg igrališta) s početkom u 10:30 sati.

Sve detaljne informacije na www.zjmd.com.hr i www.facebook.com/zdravljejemojdir/